Class Timetable – 2020, Term 3

 
Note that all of our face-to-face classes are currently in abeyance because of Covid-19.
The classes shown below are being held via either video conferencing or email. Note that times may vary slightly week-to-week from what is shown below.

Note that our classes are not held on public holidays.

DAYTIMECLASS Venue and Address (with map link)
MON
am
9:15 am
TECHNOLOGY USER GROUP (CSC22a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Mon 3 Feb On-going
~ LEADER: Rob Rankin, Stuart Winstanley

Virtual Meet
MON
pm
12:45 pm
FRENCH - INTERMEDIATE MONDAY (LAN02a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Mon 3 Feb On-going
~ LEADER: Steve Gilbert

Virtual Meet
1:00 pm
RECORDER GROUP (AMR08a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Mon 3 Feb On-going
~ LEADER: June Downs

Virtual Meet
2:30 pm
FRENCH - UPPER INTERMEDIATE (LAN03a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Mon 3 Feb On-going
~ LEADER: Bill Naim

Virtual Meet
3:00 pm
FIRST NATIONS – IMPROVING OUR UNDERSTANDING (HGT55a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Mon 3 Feb On-going
~ LEADER: Robin Gardner, Jan Aitken

Virtual Meet
3:30 pm
CRYPTIC CROSSWORDS (AMR30a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Mon 3 Feb On-going
~ LEADER: Louise Currie

Virtual Meet
TUE
am
10:15 am
2ND TUESDAY BOOK GROUP (LIT27a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Tue 11 Feb Monthly 2nd Tuesday
~ LEADER: Susan Lloyd

Virtual Meet
10:30 am
TAI CHI ON ZOOM (AMR70a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Tue 21 Jul 2 terms
~ LEADER: Lilia Deschamps
NEW T3Virtual Meet
TUE
pm
12:30 pm
WINE AND FOOD LUNCH GROUP (TAS12a)
~ DURATION: 2hrs
~ STARTS: Tue 18 Feb Monthly 3rd Tuesday
~ LEADER: Karen Coulston

Virtual Meet
1:00 pm
JAPANESE LANGUAGE AND CULTURE (LAN07a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Tue 4 Feb On-going
~ LEADER: Rob Rankin

Virtual Meet
1:00 pm
MAHJONG - AFTERNOON (AMR11a)
~ DURATION: 3 Hrs
~ STARTS: Tue 4 Feb On-going
~ LEADER: Lyn Frazer

Virtual Meet
1:00 pm
ZEN TANGLES AND MANDALA DESIGN (AMR55a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Tue 4 Feb On-going
~ LEADER: Gayle Considine, Roma O'Callaghan

Virtual Meet
2:00 pm
LAST TUESDAY BOOK CLUB (LIT06a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Tue 25 Feb Monthly Last Tue
~ LEADER: April Edwards

Virtual Meet
WED
am
9:30 am
MODERN GREEK FOR BEGINNERS (LAN21a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Wed 5 Feb On-going
~ LEADER: Jan Taylor

Virtual Meet
11:00 am
THINKING BRIDGE - NOTE PREREQUISITE (AMR59a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Wed 5 Feb On-going
~ LEADER: Lucille Sadler

Virtual Meet
WED
pm
12:00 pm
SHAKESPEARE ROCKS (LIT16a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Wed 5 Feb On-going
~ LEADER: Noel Butterfield, John Robertson

Virtual Meet
2:00 pm
FRENCH - INTERMEDIATE CONVERSATION WEDNESDAY (LAN17a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Wed 5 Feb On-going
~ LEADER: Lucille Sadler

Virtual Meet
2:00 pm
FRENCH - POST BEGINNERS (LAN19a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Wed 5 Feb On-going
~ LEADER: Damien L'Huillier

Virtual Meet
THU
am
9:00 am
WINE TOUR GROUP (TAS06a)
~ DURATION: Full Day
~ STARTS: Thu 20 Feb Monthly 3rd Thu
~ LEADER: Karen Coulston

Virtual Meet
10:00 am
SPANISH - ADVANCED (LAN05a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Thu 6 Feb On-going
~ LEADER: Renato Deschamps

Virtual Meet
11:00 am
LATIN - INTERMEDIATE (LAN20a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Thu 6 Feb On-going
~ LEADER: John Stuyfbergen

Virtual Meet
THU
pm
12:00 pm
TAI CHI PRACTICE GROUP – PART 1 BEGINNERS (AMR68a)
~ DURATION: 45mins
~ STARTS: Thu 6 Feb On-going
~ LEADER: Lilia Deschamps

Virtual Meet
1:00 pm
TAI CHI PRACTICE GROUP – PART 2 (AMR69a)
~ DURATION: 45mins
~ STARTS: Thu 6 Feb On-going
~ LEADER: Lilia Deschamps, Judy Vizzari

Virtual Meet
1:15 pm
DISCUSSION GROUP - CURRENT AFFAIRS (SOC01a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Thu 6 Feb On-going
~ LEADER: Brian McLean

Virtual Meet
2:00 pm
PHILOSOPHY NOW (PAP10b)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Thu 23 Jul 9 sessions
~ LEADER: Lindsay Byrnes
NEW T3Virtual Meet
3:00 pm
1ST THURSDAY BOOK CLUB (LIT14a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Thu 6 Feb Monthly 1st Thur
~ LEADER: Lynne Stevens-Chappel

Virtual Meet
3:15 pm
PAINTING AND DRAWING (AMR18a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Thu 6 Feb On-going
~ LEADER: Leanne Ipsen

Virtual Meet
FRI
am
9:00 am
COLLABORATIVE WRITERS' WORKSHOP (LIT24a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Fri 7 Feb On-going
~ LEADER: Susan Lloyd, April Edwards

Virtual Meet
10:00 am
CREATIVE WRITING (HURSTBRIDGE) (LIT17a)
~ DURATION: 2 hrs
~ STARTS: Fri 7 Feb On-going
~ LEADER: Rebecca Hayman

Virtual Meet
11:15 am
TUNING IN TO OPERA (AMR39a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Fri 7 Feb On-going
~ LEADER: Lyn Richards, Tom Richards

Virtual Meet
FRI
pm
1:00 pm
FRENCH - INTERMEDIATE FRIDAY (LAN18a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Fri 7 Feb On-going
~ LEADER: Lucille Sadler

Virtual Meet
2:45 pm
ITALIAN (LAN11a)
~ DURATION: 1.5 hrs
~ STARTS: Fri 7 Feb On-going
~ LEADER: Bill Naim

Virtual Meet